• Gottskar-hamnplan1
  • Kungsbackafjorden 1
  • Flygfoto 1
  • Varsegling 1

Om Framtid Gottskär Onsala

Föreningen Framtid Gottskär Onsala verkar för ett levande Onsala med en utveckling som vi som bor och verkar på orten är med och påverkar.

Kontakten med havet och själen och hjärtat i Onsala och det som får människor att längta hit, åka hit och dröja kvar.

Du som har företag i Onsala eller på annat sätt driver företag är hjärtligt välkommen som sponsor till Framtid Gottskär Onsala. Ditt sponsorskap gör att vi bättre kan tillvarata Onsalas intressen när det gäller framtida utveckling och dessutom syns du på vår webb och i andra sammanhang där föreningen är verksam.

Vi driver föreningen helt ideellt och behöver allt stöd som vi kan få för att kunna genomföra förändringar för framtiden i Onsala.

Du är välkommen att sponsra oss på vilken nivå du önskar. Alla våra sponsorer försöker vi framhålla när vi har aktiviteter av olika slag. Om du mailar oss din logotype så lägger vi in den på första sidan på vår webb!

Välkommen som sponsor!

Ett hjärtligt tack till nedanstående företag som redan nu valt att gynna föreningens verksamhet som sponsorer:

hemkop Mivik Solutions Webbyrå strandkullen

 skoona tider 200x200

Lenas Muskelvård 

klippa logo1 

Bangkok House Jannes Fisk ah logo

Sponsorpaket

Framtid Gottskär Onsala är en växande förening som i dagsläget har över 360 medlemmar och 27 företag som sponsorer. Vårt mål är att utveckla Onsala till platsen med bästa livskvaliteten och göra Onsala levande året runt.

För 2016 har vi ett sponsorpaket till kr 750. 

I detta paketet syns ert företags logga på föreningens hemsida, ni kan vara med på våra utskick ett par gånger i året med erbjudande och information som ni vill nå ut med, samt ni stödjer vårt mål och arbete.

Önskar ert företag att synas på pekskärmen på Gateway Gottskär Onsala, vänligen kontakta oss.

Har ni frågor rörande sponsorpaketen kontakta oss gärna via info@framtidgottskar.se