• Gottskar-hamnplan1
  • Kungsbackafjorden 1
  • Flygfoto 1
  • Varsegling 1

Om Framtid Gottskär Onsala

Föreningen Framtid Gottskär Onsala verkar för ett levande Onsala med en utveckling som vi som bor och verkar på orten är med och påverkar.

Kontakten med havet och själen och hjärtat i Onsala och det som får människor att längta hit, åka hit och dröja kvar.

Föreningen Framtid Gottskär verkar för ett levande Gottskär med en utveckling som vi som bor och verkar på orten är med och påverkar. För att utveckla Gottskär anser vi att infrastruktur och verksamheter i centralorten och kring hamnplanen är det allra viktigaste att prioritera.

Kontakten med havet är själen och hjärtat i Gottskär och Onsala och det som får människor att längta hit, åka hit och dröja kvar.

Trivsel & Fest är en arbetsgrupp inom Framtid Gottskär. Vi arbetar för att öka trivseln i Gottskär med omnejd och vill med detta utskick informera Er om aktiviter under försommaren.

Tanken är att vi fortsättningsvis kommer att maila ut information om aktiviter till våra medlemmar, så vänligen sänd in er mejladress till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om ni inte redan har gjort det i år.

En levande hamn skapar ett nav för både kommersiell och kommunal utveckling i Onsala. Insatserna vi beskriver nedan är de första vi vill prioritera och de hänger tätt samman med varandra. 

24 maj – Informationskväll på Hamnkrogen kl.19.00. Mingel och information om föreningen och kommande aktiviteter. Buffé och ett glas vin/öl till en kostnad av 100 kr.

Midsommarafton 20 juni - Dans kring midsommarstången, kl. 15.30 – 17.00

Midsommarfirandet börjar precis som tidigare år med en gemensam promenad från Hamn-krogens trappa upp till midsommarstången eller så ses vi vid tennisbanan.

  • Traditionell dans runt midsommarstången med midsommarmusik av våra spelmän Per och Sture
  • Lotteri med massor med fina priser för barn och vuxna, samt information om vart vi skänker överskottet från intäkterna
  • Korv med bröd och Festis, 10 kr
  • Godisregn och gratis glass för alla barn
  • Lekar för alla som vill vara med

25 juni Hamnplan i Gottskär – Urban Summer Warm Up kl.17.00 – 21.00

I ett samprojekt med Kungsbacka kommun kommer Framtid Gottskär att ihop med företag och föreningar på orten att hålla i underhållning och aktiviteter.  

Kl. 20.00 presenterar Streetdancekompaniet Freestyle Phanatix en fantastisk hip-hop show med Bust Da Breakz, något utöver det vanliga.

Alla är hjärtligt välkomna och arrangemanget är gratis för alla!

Vänliga hälsningar

Framtid Gottskär, Trivsel och Fest

Så blir du medlem i Framtid Gottskär Onsala

Medlemskapet kostar 100 kronor för 2018 och gäller både för enskild och familj. 
Då har du möjlighet att göra din röst hörd och vara med och påverka utvecklingen här på orten.

Bankgiro 626-5664 (Framtid Gottskär Onsala, ideell förening)
eller via Swish på nummer 1232193035

Vänligen fyll i ditt namn, adress och också e-postadress på inbetalningskortet så du får våra nyhetsbrev. 

TACK för ditt stöd!

Sponsor

Du som har företag i Onsala eller på annat sätt driver företag är hjärtligt välkommen som sponsor till Framtid Gottskär Onsala.

Läs mer